Vakkundige
verduurzaming

Leegwater heeft oog
voor duurzaamheid

Vakkundige verduurzaming van hout en houtproducten vraagt om oog voor de natuurlijke eigenschappen van hout. Evenals oog voor uw wensen en waar het hout straks zal worden toegepast. En tenslotte ook nog oog voor alle eisen die er gelden met betrekking tot het Bouwbesluit en ons milieu. Alleen een bedrijf dat al die punten in ogenschouw neemt, kan de kwaliteit leveren die u nodig heeft.

Leegwater staat al zo’n 70 jaar aan top als het gaat om houtverduurzaming en doet er tegelijkertijd alles aan om die toppositie verder uit te bouwen.Voldoen aan keur- en kwaliteitsmerken zoals FSC®, PEFC en KOMO met betrekking tot kwaliteit, brandveiligheid en duurzaam bouwen maakt dat duidelijk. Verduurzaming werkt bij Leegwater alle kanten uit. In de relatie met u, maar ook in een verdere verduurzaming van het product en de manier waarop dit tot stand komt. Voor aanvullende producten zoals de geleverde verfsoorten worden ook de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid gehanteerd. Milieuvriendelijke verfsoorten met een gecertificeerde kwaliteitsgarantie van 10 jaar zijn leverbaar. Uit voorraad, via eigen import en in alle kleuren.

Al sinds de jaren ’80 is Leegwater in het trotse bezit van het KOMO certificaat voor “houtverduurzaming methode vacuum en druk”. Gebruikers kunnen daardoor vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en processen. Bovendien voldoen producten met een KOMO-keurmerk automatisch ook aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw.

Klik hier om het KOMO certificaat te bekijken.
Klik hier om het PEFC certificaat te bekijken.
Klik hier om het FSC® certificaat te bekijken.

Komo logo
FSC Logo
PEFC Logo
  • Oog voor de natuurlijke eigenschappen van hout
  • Leegwater voert diverse certificaten
  • Producten met een gecertificeerde kwaliteitsgarantie van 10 jaar
  • 
Leegwater staat al zo’n 70 jaar aan top omtrent houtverduurzaming