Leegwater verduurzaamt
bouwen in hout

1 februari 2024 in Geen onderdeel van een categorie

Brandeisen aan gevelbekleding

Voldoet uw gevelbekleding aan de juiste eisen? Het zal je maar gebeuren, op de dag van de oplevering wordt de gevelbekleding van het appartementencomplex afgekeurd. Waarom? Het voldoet niet aan de brandeisen! Helaas is dit wel de praktijk. Het kan…

Lees verder
23 november 2023 in Geen onderdeel van een categorie

BNA Architecten Jaarboek 2023/2024

Het nieuwe BNA Architecten Jaarboek is uit! In het jaarboek vinden de lezers Beste Gebouw-projecten, de voordelen van het werken met een architect en diverse gastblogs. Inclusief mooie bijdrage van Leegwater Houtbereiding, over Sluishuis Amsterdam, de voordelen en vele mogelijkheden van hout in…

Lees verder

Paints & Stains
verfproducten en houtbescherming

Wij zijn erg trots op
onze projecten

Puntwesthotel

Punt-West hotel & beachresort

Gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’. In de duinen tussen de Noordzee en het Grevelingen-meer. Aan het zandstrand in het prachtige natuur-gebied op de kop van het eiland Goeree Overflakkee is “Punt West Beachresort en hotel” ontstaan. Er zijn 72 strandvilla’s, 20 luxe hotelsuites en een exclusieve Beachclub aan het strand gerealiseerd.

Puntwesthotel
Puntwesthotel

Leegwater keert de
keerzijde van hout

Houtbewerking

Impregneren, drogen, bewerken, coaten en brandwerend maken. Alle fases van houtveredeling, -behandeling en -bewerking worden in eigen huis uitgevoerd.

Brandvertraging

Brandveiligheid gaat boven alles. Leegwater loopt voorop in het vinden van wegen die het bouwen in en toepassen van hout in de bouw veiliger en duurzamer maken.

Gevelbekleding
Natuurlijke Duurzame
Gevelbekleding

Ontwikkelaars, architecten en vanzelfsprekend ook huizenbezitters kiezen zeer weloverwogen voor hout. De natuurlijke uitstraling en de warmte die houtafwerking een pand meegeeft is doorslaggevend bij de keuze.

Icoon Houtproducten
Voor elk houtproduct
dat u wenst!

Planken. Tuinplanken. Rabatdelen. Baddingen. Afdekdelen. Constructiehout. Wanddelen. Grenen gegroefde delen. Vlotdelen, zwart geolied of onbehandeld. Damwanden. Borderwanden en houtbestekken.

Verfproducten
Enkel topkwaliteit
verfproducten

Leegwater Houtbereiding staat voor topkwaliteit op het gebied van verfproducten. Leegwater Paints & Stains is exclusief importeur en internationaal distributeur van de topmerken Sansin en Olympic.

Neem gerust eens
contact op

Leegwater Houtbereiding B.V.
Verlaat 9
1704 JN Heerhugowaard

T: +31 (0)226 – 42 12 86
F: +31 (0)226 – 42 26 28
E: [email protected]

Openingstijden:
kantoor:        ma t/m vr. 8.00 – 17.00 uur
werf:              ma t/m vr. 8.00 – 16.00 uur
afhalen verf: ma t/m vr. 8.00 – 16.00 uur